Stoofpot met kipfilet, tomaten en paprika als fingerfood
Deze Italiaanse jagersstoofpot in fijngepureerde porties eten je gasten gewoon met hun handen. De geuren en smaken blijven in de vingerhapjes bewaard.

Ingrediënten
Stoofpot met kipfilet, tomaten en paprika als fingerfood
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Blix 825 g van het basisreceptStoofpot met kipfilet, tomaten en paprikatot een gladde massa.
- Voeg de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en blix tot alles 1 geheel is.
- Verdeel over vormpjes en gaar in de combisteamer op 90°C en 100% stoom gedurende 15 à 50 minuten, naargelang de massa.
TIP: Boots op het bord de vormen van de ingrediënten na, met ovalen fingerfoodvormpjes voor de kip en bolletjes die de tomaten verbeelden.