Stoofpot van kip, champignons en spinazie als fingerfood
Een heerlijk lentegerecht in een smeuïg textuurjasje voor wie moeite heeft met eten of slikken. Serveer het stoofpotje in mooie, herkenbare kipcomponenten.

Ingrediënten
Stoofpot van kip, champignons en spinazie als fingerfood
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Blix 925g van het basisreceptStoofpot van kip, champignons en spinazietot een gladde massa.
- Voeg de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en blix tot alles 1 geheel is.
- Verdeel over vormpjes en gaar in de combisteamer op 90°C en 100% stoom gedurende 15 à 50 minuten naargelang de massa.
TIP:Met Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins verander je de structuur van voeding zonder de smaak te verliezen. Let op: voeg geen extra zout toe, in de Knorr-bereiding zit voldoende.