Stoofvlees op vlaamse wijze (sous-vide)
Deze vlaamse klassieke stoverij volgens de traditionele bereidingswijze is een voltreffer op je menu kaart en wordt gesmaakt door jong en oud.
/main-header.jpg)
Ingrediënten
Stoofvlees op vlaamse wijze (sous-vide)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze




Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Rundvlees, ragout (stoofvlees/goulash) 2.5 kg
-
aangefruite ajuin (lichtbruin) 750.0 g
-
tafelbier 600.0 ml
-
bruine suiker 90.0 g
-
luikse siroop 150.0 g
-
laurierblaadjes 2.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Vermeng het rundstoofvlees met de voorgebakken uien.
- Vermeng het bier met de suiker, siroop, mosterd, thijm, peperpuree en de bruine saus.
- Voeg het vlees en de uien toe, roer goed om en verdeel over 2 vacuumzakken en voeg 1 laurierblaadje per zak toe.
- Vacumeer voor 98% (of 35 sec)
- Gaar in de combisteamer (met stoom) op 95°C gedurende 3.5 uur
- Koel na garen snel terug in ijswater
- Etiketeren en bewaren in de koeling bij 2°C