Stoofvlees op zijn Vlaams

Ingrediënten
Stoofvlees op zijn Vlaams
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Stoofvlees




Textuur van erwt

Textuur van wortel

Textuur van aardappel

Ingrediënt naam
Stoofvlees
-
varkenswangen 20.0 st
-
vetstof 20.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 120.0 g
-
appels 100.0 g
-
gerookt spek 100.0 g
-
knolselder 100.0 g
-
honing 20.0 g
-
bruin bier 3.0 fles
-
1/3 Steranijs
-
laurier 1.0 st
-
kardemonpeulen 1.0 g
-
Korianderbollen
-
koud water 500.0 ml
-
boter 50.0 g
-
Geglaceerde Jonge Wortelen
-
Afilla Cress
-
Peper En Zout
Textuur van erwt
-
erwten, diepgevroren 800.0 g
-
water 90.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 110.0 g
Textuur van wortel
-
wortelpuree, diepvries 800.0 g
-
water 40.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 160.0 g
Textuur van aardappel
-
water 590.0 g
-
vetstof 100.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 100.0 g
Bereiding
-
Stoofvlees
Verhit de Phase professional with butter flavor en kleur er de varkenwangen in aan.
Voeg de ajuin, de appel, het gerookt spek en de knolselder erbij en laat eventjes meestoven.
Blus het geheel met het bier.
Voeg de Honing, de steranijs, het laurierblad, de kardamon, de korianderbollen, Knorr primerba look en de Knorr primerba tijm.
Voeg de Knorr 123 kippenbouillon en de Knorr fonds de cuisine bruine fond.
Voeg het water toe en laat 3 minuten opkoken.
Laat het geheel afkoelen en trek vacuum.
Garen gedurende 15 uur op 60°C in een warmwaterbad.
Zeef de jus en laat deze 1/3 inkoken. Monteren met boter en kruid met peper en zout.
Bak de varkenswangen krokant.
Afwerken met afillacress.
TIPServeer de varkenswangen met jonge wortelen. Serveer er textuur van wortel, erwt of aardappel bij (zie hieronder).
-
Textuur van erwt
Meng de ingrediënten voor elke soort apart in een blixer of cutter. Doe de texturen in de gewenste vormen en gaar ze 15 minuten in een stoomoven op 100°C. -
Textuur van wortel
Meng de ingrediënten voor elke soort apart in een blixer of cutter. Doe de texturen in de gewenste vormen en gaar ze 15 minuten in een stoomoven op 100°C. -
Textuur van aardappel
Meng de ingrediënten voor elke soort apart in een blixer of cutter. Doe de texturen in de gewenste vormen en gaar ze 15 minuten in een stoomoven op 100°C.