Ingrediënten
Suprême van kip met romige speltrisotto en een saus van kastanjechampignons
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Risotto van spelt met chorizo:
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
Suprême van kip
Gepofte jonge wortel
Saus met kastanjechampignons en vin jaune
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/binders/8711100680123NL.png)
Ingrediënt naam
Risotto van spelt met chorizo:
-
sjalotten fijngesneden 50.0 g
-
bloemkool in kleine roosjes 200.0 g
-
chorizo, in brunoise 100.0 g
-
gekookte spelt 500.0 g
-
room 250.0 ml
-
Platte Peterselie fijngesneden 15.0 g
-
Piquillopeper in brunoise 50.0 g
Suprême van kip
-
kipfilet 2.5 kg
-
boter 50.0 g
Gepofte jonge wortel
-
wortels 200.0 g
-
pijpajuin, in julienne 1.0 Sack
-
Enoki champignon 200.0 g
Saus met kastanjechampignons en vin jaune
-
kastanjechampignon in brunoise 250.0 g
-
sjalotten fijngesneden 30.0 g
-
boter 10.0 g
-
room 75.0 ml
-
vin jaune 50.0 ml