Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met 6,5L water en kippenbouillon in gastronormbak. -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min. -Meng de Ketjap, Visbouillon, koriander, zwarte peper, Knoflook en suiker met een cutter tot een glad mengsel en voeg de helft van de Phase toe. -Giet de marinade over het vlees en zet het vlees met de marinade afgedekt minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast. -Haal het vlees uit de marinade en laat het uitlekken. -Verhit de rest van de Phase en bak het vlees snel bruin. -Voeg marinade en 2,5L water toe, zet het vuur laag en laat het vlees ongeveer 10 min. sudderen. -Haal het vlees uit de wok en houd opzij. -Laat de saus nog 10 min. pruttelen. -Verhit de rest van de olijfolie en roerbak de prei 2 min. op matig vuur. -Voeg de spinazie toe en roerbak deze 30 sec. -Voeg het vlees hierbij en roer alles goed om. -Schenk de saus erover en het limoensap, bind eventueel heel lichtjes met de Maïzena. -Serveer met de rijst.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu