Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met 6,5L water en kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.

    -Meng de Ketjap, Visbouillon, koriander, zwarte peper, Knoflook en suiker met een cutter tot een glad mengsel en voeg de helft van de Phase toe.

    -Giet de marinade over het vlees en zet het vlees met de marinade afgedekt minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.

    -Haal het vlees uit de marinade en laat het uitlekken.

    -Verhit de rest van de Phase en bak het vlees snel bruin.

    -Voeg marinade en 2,5L water toe, zet het vuur laag en laat het vlees ongeveer 10 min. sudderen.

    -Haal het vlees uit de wok en houd opzij.

    -Laat de saus nog 10 min. pruttelen.

    -Verhit de rest van de olijfolie en roerbak de prei 2 min. op matig vuur.

    -Voeg de spinazie toe en roerbak deze 30 sec.

    -Voeg het vlees hierbij en roer alles goed om.

    -Schenk de saus erover en het limoensap, bind eventueel heel lichtjes met de Maïzena.

    -Serveer met de rijst.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu