The Gourmeat Burger met homemade pickles en fijne frietjes met dragonmayonaise
Fijngesneden en krokante piccalilli, pickles of pekelgroenten: huisbereid smaken ze het allerbest. En je hebt er weinig werk mee. De pickles gaan perfect samen met frietjes en een burger. Voor dit gerecht gaan we voor een plantaardig exemplaar.

Ingrediënten
The Gourmeat Burger met homemade pickles en fijne frietjes met dragonmayonaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Pickles



Saus


Opmaak

Ingrediënt naam
Pickles
-
dragonazijn 100.0 ml
-
water 100.0 ml
-
Griesuiker 30.0 g
-
bloemkoolroosjes 200.0 g
-
groen van wortels 100.0 g
-
extra fijne augurken op azijn 100.0 g
Saus
Opmaak
-
tijgerpistolet Lantmannen 10.0 st
-
bouquet des moines 300.0 g
-
steppegras (fijne frietjes) 300.0 g
-
tuinkers 50.0 g
Bereiding
-
Pickles
- Meng de dragonazijn met het water, de griesuiker, de Knorr Professional Specerijenpuree Curry en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook.
- Voeg de kleinebloemkoolroosjes, de wortel in reepjes gesneden toe.
- Breng het geheelaan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg deaugurken in reepjes gesneden toe.
- Meng de Mondamin Maiszetmeel met 30 gr water.
- Voeg het Mondamin/watermengsel al roerend toe aan de pickles.
- Laat enkele min zachtjes koken om de binding te bekomen.
- Koel deze snel terug.
-
Saus
- Meng alle ingrediënten tot een homogene saus.
-
Opmaak
- Bak de tijgerpistolet volgens de intructies op de verpakking.
- Bak de Raw NoBeef Burger tot gaar.
- Verdeel op de burgers de schijfjes gesneden bouquet des moines.
- En plaats deze kort onder de grill.
- Snij de tijgerpistolet overlangs en verdeel op de onderkant de homemade pickles.
- Gevolgd door de Raw NoBeef Burger met kaas.
- Verdeel de dragonmayonaise hierop en werk af met de fijne frietjes en de tuinkers.
- Sluit de broodjes.