Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Varkensgebraad

  • varkensgebraad 2.0 kg
  • rode wijn 750.0 ml
  • kruiden naar keuze om te marineren
  • vetstof 50.0 ml

Witloof

Saus Grand-Mère


...

Bereiding

  1. Varkensgebraad

    • Trek het vlees met de wijn en kruiden vacuüm en laat 48 uur marineren in de koelkast.
    • Verhit de Phase en kleur hierin het vlees aan, koel snel terug.
    • Verpak vacuüm, gaar 90 minuten verder op 64°C met stoom en koel snel terug.
  2. Witloof

    • Reinig het witloof. Schik in een kookzak en kruid.
    • Meng het sap met de Aromat en verdeel over de witloof.
    • Vacumeer, gaar 40 minuten op 98°C met stoom en koel snel terug.
  3. Saus Grand-Mère

    • Stoof de ui in weinig vetstof en bak het spek met champignons mee aan.
    • Blus het geheel met de witte wijn en laat kort inkoken. Koel de garnituur af.
    • Voeg de Demi Glace toe, breng het geheel aan de kook en bind bij met de Maïzena.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu