Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding Blackwellsaus

  • vetstof 20.0 ml
  • sjalot, fijngesneden 50.0 g
  • goede Italiaanse wijn 300.0 ml
  • Knorr Professional Natural Demi-Glace 500.0 ml
  • Pickles 250.0 g
  • Solo Professional Culinair 400.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereiding Blackwellsaus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de fijngesneden sjalot in aan.
    • Blus met de witte wijn en laat even opkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Natural Demi-Glace toe.
    • Voeg de pickles en de Solo Professional Culinair erbij en laat 10% inkoken.
    • Bind de saus op met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux, en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak met peper en zout.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu