Varkensstoofpotje
Dit feestelijke varkensstoofpotje deelde slager-traiteur Ateljee 94 met ons. Hét succesrecept voor een winterse ragout die je klanten zullen smaken!
Ingrediënten
Varkensstoofpotje
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Varkensspiering 6.0 kg
-
vetstof 200.0 ml
-
ajuinringen, vers 500.0 g
-
paprikareepjes 2.5 kg
-
tomatenpuree 500.0 g
-
water 3.0 l
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bak de varkensblokjes aan in de phase plus.
- Voeg halverwege de uien toe en laat ook mee kleuren.
- Voeg alle resterende ingrediënten toe behalve de paprikareepjes.
- Laat het geheel sudderen tot de varkensblokjes mooi zacht zijn, voeg dan de paprikareepjes toe en laat deze nog eens 15 min meekoken.
- Laat indien gewenst nog een klein beetje dikken met Maizena Express Bindmiddel voor Witte Saus.