Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • water 650 ml
  • Flora Professional Plant 31% 150 ml
  • Parijse champignons, gebakken 150 g
  1. Bereiding

    • Steam The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100°C.
    • Breng 450 ml water en Flora aan de kook en voeg al roerend de Knorr Bospaddestoelen
    • Bouillon toe.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en Knorr Primerba Champignon toe.
    • Los de Knorr Mondamin op in de rest van het water en voeg al roerend aan de kokend
    • massa, laat 5 min. sudderen.
    • Verhit de Phase Plus en bak er de champignons in gaar.
    • Voeg de gebakken champignons en The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks toe aan de bereiding.
    • Warm goed door.