Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Steam The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100°C.
    • Breng 1,3 L water en plantaardige room aan de kook en voeg al roerend de Knorr Bospaddestoelen
    • Bouillon toe.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en Knorr Primerba Champignon toe.
    • Los de Knorr Mondamin op in de rest van het water en voeg al roerend aan de kokend
    • massa, laat 5 min. sudderen.
    • Verhit de vetstof en bak er de champignons in gaar.
    • Voeg de gebakken champignons en The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks toe aan de bereiding.
    • Warm goed door.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu