Vegetarisch stoofpotje van wintergroenten met kriekbier en Luikse siroop
Een dampende pot boordevol vitaminen en smaak, met de heerlijke combinatie van aardse en zoete smaken.

Ingrediënten
Vegetarisch stoofpotje van wintergroenten met kriekbier en Luikse siroop
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
butternut, geschild 400.0 g
-
olie 25.0 ml
-
Kriekbier 50.0 cl
-
luikse siroop 150.0 g
-
rapen, in stukken 400.0 g
-
zoete ajuin 2.0 st
-
truffelaardappel, grote 4.0 st
-
water 1.0 l
-
geroosterde pompoenpitten
Bereiding
-
Bereiding
- Meng de ontdooide The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks, de zoete ui, de truffelaardappel, de raap en de pompoen met de olie.
- Rooster ze in de oven op 200°C gedurende 15 minuten.
- Breng ondertussen het kriekbier met de Luikse siroop aan de kook.
- Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten en het water toe en breng weer aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg hieraan de geroosterde The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks en groenten toe.
- Werk af met geroosterde pompoenpitten.