Vegetarisch stoofvlees
Een originele twist op stoofvlees met friet, maar dan met 100% groenten.

Ingrediënten
Vegetarisch stoofvlees
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
WERKWIJZE








Ingrediënt naam
WERKWIJZE
-
portobello 750.0 g
-
shiitake 500.0 g
-
parijse champignons 500.0 g
-
Kastanje champignons 500.0 g
-
vetstof 30.0 ml
-
ui, fijngesneden 450.0 g
-
bruin bier 1.0 l
-
water 750.0 ml
Bereiding
-
WERKWIJZE
Verwijder de sporen uit de portobello ’s en snij ze in grote blokken. Snij de rest van de champignons in 2 of in 4 naargelang de gewenste grootte. Verhit de Phase Plus en stoof er de ui goudbruin in aan. Voeg de champignons toe en laat deze ook mooi kleuren. Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Conimex Ketjap Manis en de Amora mosterd Dijon toe en meng het geheel. Blus met het bruin bier en het water. Laat het geheel 15 minuten zachtjes sudderen. Bind het geheel met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux en laat nog 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.