Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

Mayonaise

Opbouw

  • Wit broodje Bagnat 10.0 st
  • geroosterde pompoenpitten 30.0 g
  • Kaas, Roquefort 300.0 g
  • mesclun sla 200.0 g

Hamburgers zijn hot, daar kunnen we niet omheen. Deze rijk belegde variant is vegetarisch en kan ook op basis van linzen gemaakt worden.

...

Bereiding

  1. Burger

    • Stoof de ui samen met de knoflook en de paprika en voeg winterwortel en tijm toe.
    • Laat het geheel afkoelen en pureer de witte bonen.
    • Meng het uienmengsel samen met de bonenpuree, citroensap, paneermeel en de eieren.
    • Breng op smaak met zout en peper.
    • Modeleer er tien burgers van en zet ze 30 minuten in de koelkast.
    • Bak de burgers in wat Phase aan beide kanten
  2. Mayonaise

    • Schil de pompoen en snijd deze in stukken.
    • Meng de pompoen met wat olie, zout en peper.
    • Rooster de pompoen in de oven tot deze gaar is
    • Laat de pompoen afkoelen en pureer deze met de mayonaise en breng eventueel op smaak.
  3. Opbouw

    • Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan.
    • Bouw de burger op met de pompoenmayonaise en hierop krokant gebakken burger.
    • Maak de burger af met de roquefort, pompoenpitten en de mesclun
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu