Ingrediënten
Vegetarische burger met Roquefort en pompoenmayonaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Burger
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Paprika Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
Mayonaise
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/calvé/calvé-mayonaise-1-x-10-l/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Opbouw
Ingrediënt naam
Burger
-
ajuinblokjes 250.0 g
-
wortelen, geraspt 200.0 g
-
citroenrasp 10.0 g
-
paneermeel 90.0 g
-
gekookte witte bonen 800.0 g
-
peper
-
zout
-
eieren 2.0 st
-
vetstof
Mayonaise
-
olijfolie
-
flespompoen 500.0 g
Opbouw
-
Wit broodje Bagnat 10.0 st
-
geroosterde pompoenpitten 30.0 g
-
Kaas, Roquefort 300.0 g
-
mesclun sla 200.0 g