Vegetarische Mexicaanse Wrap
Met The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks. Verras je gasten met deze mexicaanse wrap waarvan ze niet zouden verwachten dat ze plant-based zijn!
.png)
Ingrediënten
Vegetarische Mexicaanse Wrap
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Cajun dip

Bereiding



Ingrediënt naam
Cajun dip
-
Hellmann’s Yoghurt Style Dressing 1L 150.0 g
-
cajunkruiden 5.0 g
-
Hellmann’s Vegan Mayonaise 200.0 g
Bereiding
-
tortilla wraps 10.0 st
-
olijfolie 80.0 ml
-
rode ui, in partjes 250.0 g
-
komkommer 150.0 g
-
tomaat 350.0 g
-
ijsbergsla, fijngesneden 100.0 g
Bereiding
-
Cajun dip
- Meng de Hellmann's yoghurtdressing, de Hellmann's vegan mayo, de Knorr Primerba Dragon en de cajun kruiden tot een homogene massa.
-
Bereiding
- Bak de TVB NoChicken Chunks in olijfolie.
- Voeg Knorr Primerba knoflook toe en meng goed, en voeg een scheutje Knorr Professional Intense Flavour Deep Smoke en zet apart.
- Verwarm de tortilla's in de oven voor meer flexibiliteit.
- Verdeel de TVB NoChicken Chunks.
- Verdeel de groenteschijfjes over de tortilla's, werk af met de Cajun dip, rode uiringen, plakjes tomaat, komkommer en een slaschijfje.
- Rol de tortilla's op en snijd ze doormidden.