Ingrediënten
Vol-au-vent met aardappelpuree
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8722700476764_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 1.0 l
-
Solo Professional Culinair 625.0 ml
-
Gekookt kippenvlees, in stukken 1600.0 g
-
Gehaktballetjes (kalf) geblancheerd 675.0 g
-
verse champignons 675.0 g