Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg de Knorr Professional Kippenbouillon Pasta toe.
    • Voeg de kippenbillen toe en laat gedurende 40 minuten zachtjes koken
    • Kook de aardappelen en de groenten beetgaar en houd deze opzij.
    • Haal de kippenbillen uit het kookvocht.
    • Haal het vel van de billen.
    • Zeef de bouillon.
    • Verhit 1,5 liter bouillon met de Solo Professional Culinair.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Kip, de peper en het zout en het sap van de citroen.
    • Voeg de groenten, de aardappelen en de kip toe en breng weer op temperatuur.
    • Serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu