Waterzooi met kip

Ingrediënten
Waterzooi met kip
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 2.0 l
-
kippenbillen 10.0 st
-
getourneerde vastkokende aardappelen 30.0 st
-
wortelen, in julienne 200.0 g
-
selder in julienne 200.0 g
-
prei in julienne 200.0 g
-
Solo Professional Culinair 500.0 ml
-
peper
-
zout
-
citroen geperst tot sap 1.0 st
-
Affilla® Cress 2.0 bakje
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng het water aan de kook en voeg de Knorr Professional Kippenbouillon Pasta toe.
- Voeg de kippenbillen toe en laat gedurende 40 minuten zachtjes koken
- Kook de aardappelen en de groenten beetgaar en houd deze opzij.
- Haal de kippenbillen uit het kookvocht.
- Haal het vel van de billen.
- Zeef de bouillon.
- Verhit 1,5 liter bouillon met de Solo Professional Culinair.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
- Breng op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Kip, de peper en het zout en het sap van de citroen.
- Voeg de groenten, de aardappelen en de kip toe en breng weer op temperatuur.
- Serveer.