Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Salade

  • rookworst 2 st
  • zonnebloemolie 75 g
  • prei 588 g
  • winterwortel 500 g
  • aardappelen, schijfjes 714 g
  • ui, in ringen 150 g
  • mayonaise 200 g
  • zout en peper
  • citroensap
  • kropsla 1 st

Opmaak

  • wild zwijn coppa 400 g
  • asanga cress 1 bakje
  1. Salade

    • Snijd een halve rookworst in kleine stukjes en verwarm deze samen met wat olie.
    • Snijd de rest van de rookworst in julienne en frituur deze krokant.
    • Snijd de wortel, aardappels, prei en ui in brunoise en blancheer deze in gezouten water.
    • Passeer de olie en vermeng deze met wat mayonaise.
    • Voeg aan de mayonaise de Primerba Mierikswortel toe.
    • Maak hier de salade mee aan en breng op smaak met zout peper en citroensap.
    • Maak de sla schoon en maak deze aan met wat citrus vinaigrette.
  2. Opmaak

    • Verdeel de hutspot salade over de borden en verdeel hierop wat aangemaakte kropsla.
    • Snijd de wild zwijn coppa en leg deze op de kropsla.
    • Maak de salade af met asigna cress en de krokante rookworst julienne.