Wild zwijn coppa met hutsepotsalade, kropsla en krokante rookworst
Deze salade is natuurlijk een moderne variant op de klassieke hutsepot.

Ingrediënten
Wild zwijn coppa met hutsepotsalade, kropsla en krokante rookworst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Salade

Opmaak
Ingrediënt naam
Salade
-
rookworst 2.0 st
-
zonnebloemolie 75.0 g
-
prei 588.0 g
-
winterwortel 500.0 g
-
aardappelen, schijfjes 714.0 g
-
uipoeder 150.0 g
-
mayonaise 200.0 g
-
zout en peper
-
citroenrasp
-
kropsla 1.0 st
Opmaak
-
wild zwijn coppa 400.0 g
-
asanga cress 1.0 bakje
Bereiding
-
Salade
- Snijd een halve rookworst in kleine stukjes en verwarm deze samen met wat olie.
- Snijd de rest van de rookworst in julienne en frituur deze krokant.
- Snijd de wortel, aardappels, prei en ui in brunoise en blancheer deze in gezouten water.
- Passeer de olie en vermeng deze met wat mayonaise.
- Voeg aan de mayonaise de Primerba Mierikswortel toe.
- Maak hier de salade mee aan en breng op smaak met zout peper en citroensap.
- Maak de sla schoon en maak deze aan met wat citrus vinaigrette.
-
Opmaak
- Verdeel de hutspot salade over de borden en verdeel hierop wat aangemaakte kropsla.
- Snijd de wild zwijn coppa en leg deze op de kropsla.
- Maak de salade af met asigna cress en de krokante rookworst julienne.