Ingrediënten
Zalm met gestoofde venkel, courgette, witte bonen, ui, tomaat en basilicum
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Zalm




Aardappelpuree met tuinkruiden


Opmaak
Ingrediënt naam
Zalm
-
venkel 500.0 g
-
courgette 500.0 g
-
witte ui 300.0 g
-
water 3.0 dl
-
witte bonen, gekookt 400.0 g
-
zalmfilet 700.0 g
-
zout en peper
-
boter, geklaarde 20.0 g
Aardappelpuree met tuinkruiden
-
water 2.0 l
-
room 200.0 ml
-
boter 250.0 g
-
Peper En Zout
-
Nootmuskaat
Opmaak
-
basilicum 20.0 g