Aziatische kippensoep met eend en citroengras

Ingrediënten
Aziatische kippensoep met eend en citroengras
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Bereiding
-
Knorr Supérieur Heldere Kippensoep 80.0 g
-
citroengras 1.0 st
Garnituur
-
taugé 120.0 g
-
paksoi 200.0 g
-
bosuitjes 3.0 st
-
gekonfijte eendenboutjes 350.0 g
Opmaak
-
sesamzaad 5.0 g
-
koriander, verse 3.0 st
Bereiding
-
Bereiding
Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de soep toe.Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. -
Garnituur
Maak de taugé schoon en snijd de paksoi en de bosui.Pluk het vlees van de eendenbouten. -
Opmaak
Verdeel het geplukte vlees samen met de taugé over de kommen. Giet de soep erop en maak af met wat bosui, koriander, paksoi en sesamzaadjes.