Bietjes met geitenkaas en geroosterde noten

Ingrediënten
Bereiding
-
mini rode bietjes 35 st
-
lente-ui 3 st
-
zwarte peper
-
zonnebloempitten 25 g
-
pompoenpitten 25 g
-
geitenkaas 400 g
Serveren
-
boerenkool 150 g
Bereiding
-
Bereiding
- Schil drie bietjes en snijd deze in flinterdunne plakjes, zet ze vervolgens op ijswater.
- Kook de rest van de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.
- Snijd de lente-ui in julienne en zet deze op ijs water.
- Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
- Rooster de pitten en verkruimel de geitenkaas.
-
Serveren
- Breng de jonge boerenkool op smaak met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.
- Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de lente-ui.