Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • mini rode bietjes 35 st
  • lente-ui 3 st
  • zwarte peper
  • zonnebloempitten 25 g
  • pompoenpitten 25 g
  • geitenkaas 400 g

Serveren

  • boerenkool 150 g
  1. Bereiding

    • Schil drie bietjes en snijd deze in flinterdunne plakjes, zet ze vervolgens op ijswater.
    • Kook de rest van de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.
    • Snijd de lente-ui in julienne en zet deze op ijs water.
    • Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
    • Rooster de pitten en verkruimel de geitenkaas.
  2. Serveren

    • Breng de jonge boerenkool op smaak met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.
    • Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de lente-ui.