Ingrediënten
Blanquette van kalfszwezerik met champignons en vetspek
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Kalfszwezerik pocheren
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/kip gelei 800gr.jpg)
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Opmaak
Ingrediënt naam
Kalfszwezerik pocheren
-
kalfszwezeriken 15.0 kg
-
water 500.0 ml
-
parijse champignons 500.0 g
-
boter 75.0 g
Saus
-
droge witte wijn 75.0 ml
-
Solo Professional Classique 100.0 ml
Opmaak
-
platte peterselie 50.0 g
-
vet spek 250.0 g