Blanquette van kalfszwezerik met champignons en vetspek door Bruno Oger** | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Kalfszwezerik pocheren

Saus

Opmaak

  • platte peterselie 50 g
  • vet spek 250 g

Bereiding

  1. Kalfszwezerik pocheren

    Los de kippenbouillon op in water en zet opzij.

    Pocheer de zwezeriken, snijd ze in grote blokjes, en sauteer ze met de Parijse champignons in de boter .

  2. Saus

    Laat de kippenbouillon inkoken, voeg deSolo en de witte wijn toe en giet alles in de sauteerpan. Laat 30 min. sudderen alvorens op te dienen. Bind eventueel bij met wat Knorr Blanke Roux

  3. Opmaak

    Leg de kalfszwezeriken in een diep bord en leg de gebakken snee vetspek erop. Bestrooi het geheel met fijngehakte platte peterselie.