Bloemkoolsalade
Deze salade van geroosterde bloemkool is een echte verrassing voor de smaakpapillen. De frisse yoghurtdressing contrasteert mooi met de specerijenpuree Curry.

Ingrediënten
Bloemkoolsalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
bloemkoolroosjes 750.0 g
-
olijfolie 25.0 ml
-
tortilla vellen 3.0 st
-
bladspinazie 50.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Verhit de oven op 200 graden Meng de bloemkoolstukken samen met de Knorr Professional Specerijenpuree Curry en de olijfolie. Rooster gedurende 15 à 20 minuten op 200 °C. Koel snel terug. Rooster de tortillawraps gedurende 3 minuten op 200°C. Kruimel de tortillawraps onder de geroosterde bloemkool. Meng hieronder de bladspinazie. Meng de Hellmanns Yoghurtdressing samen met de Knorr Primerba Dille.. Verdeel de dressing over de verkregen salade.TIP: Voeg gerust wat meer Hellmann’s Dressing Yoghurt toe. De citroentoets zorgt voor extra frisheid.