Bloody Mary
Warm of koud te serveren, met alcohol of virgin. Top soepje voor een receptie of streetfood event.

Ingrediënten
Bloody Mary
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Bereiding
-
tomatenpuree 60.0 g
-
Worcestershiresaus 6.0 g
-
citroenrasp 5.0 g
-
tabasco 1.0 g
-
Wodka 60.0 g
Garnituur
-
Tomatenflakes 40.0 g
-
komkommer 5.26 st
Opmaak
-
zwarte peper 1.0 g
-
olijven 60.0 st
Bereiding
-
Bereiding
Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de tomatenpuree toe en kook de soep gedurende 7 minuten rustig door. Breng de soepcocktail op smaak met de worcestershire saus, citroensap, tabasco en de vodka. -
Garnituur
Wrijf de gedroogde tomatenflakes door een fijne zeef. Maak de randjes van de glazen nat met wat citroensap en druk ze in het tomatenpoeder. Snijd mini komkommer in vieren. -
Opmaak
Giet de soep in de glazen en serveer de soepcocktail met wat olijven en zwarte peper en een takje bleekselderij.