Caesarsalade
Caesarsalade is ongetwijfeld de klassieker onder de salades. Dat slaatje mag niet ontbreken op je menu. Hellmann’s Ceasar Dressing versterkt de smaak nog.

Ingrediënten
Caesarsalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
kipfilet 400.0 g
-
parmezaanschilfers 60.0 g
-
romeinse sla 600.0 g
-
rode ui, in halve ringen 90.0 g
-
lente-uitjes fijngesneden 40.0 g
-
hardgekookt ei, in partjes gesneden 4.0 st
-
Ansjovis 8.0 st
Bereiding
-
Bereiding
- Snij de romeinse sla fijn. Snij de kipfilets in plakjes.
- Meng romeinse sla, rode ui, kip en lente ui in een kom. Verdeel in 4 bowls.
- Werk af met de parmezaanschilfers, eitjes en de Croûtons met Ui.
- Serveer met de portion packs Hellmann’s Caesar dressing.
TIP: Voeg blokjes krokant gebakken spek toe om je Ceasarsalade extra smaak te geven.