Chinese kip met curry-kokos, groenten als fingerfood
/main-header.jpg)
Ingrediënten
Chinese kip met curry-kokos, groenten als fingerfood
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Parijse champignons, in vier 120.0 g
-
kipfilet, in blokjes gesneden 365.0 g
-
Rode paprika, in reepjes 90.0 g
-
fijne groene boontjes 90.0 g
-
Knorr Asian Selection Curry Saus 155.0 ml
-
kokosmelk 70.0 ml
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 100.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bak de groenten en het vlees, koel terug
- Vermeng Currysaus, kokosmelk, Gember en Asian Pesto.
- Blix de gekoelde groenten en vlees en voeg de sausmengeling toe tijdens het blixen.
- Voeg de Bereiding voor Terrines, Souffle en Gratin toe en blix even verder tot een homogene massa.
- Verdeel in een vorm en stoom in een oven van 90°C op 100% Stoom gedurende ongeveer 15 à 50min. naargelang de grootte van de vorm.