Chinese Kleverige kip “five spices” met wokgroenten en basmatirijst
Ingrediënten
Chinese Kleverige kip “five spices” met wokgroenten en basmatirijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 4.0 l
-
kippenfilets, in reepjes 6.0 kg
-
Chinees vijfkruidenpoeder 80.0 g
-
vetstof 300.0 ml
-
wortelen in fijne reepjes 1.5 kg
-
Prei, in ringen 1.5 kg
-
rode paprika, in julienne 1.5 kg
-
sojascheuten 1.5 kg
-
vloeibare honing 200.0 ml
-
peper
-
zout
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Vermeng de kippenreepjes met het Chinees vijfkruidenpoeder en het Maïszetmeel.
- Verhit de Phase en bak de kippenreepjes bruin, koel deze af.
- Vermeng koud de Tomatino, Ketjap Manis, Sambal Oelek, Knoflook, Gember, Asian Pesto en honing.
- Vermeng met de groenten, de kip en de rijst.