Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • water 4 l
  • kippenfilets, in reepjes 6 kg
  • Chinees vijfkruidenpoeder 80 g
  • wortelen in fijne reepjes 1.5 kg
  • Prei, in ringen 1.5 kg
  • rode paprika, in julienne 1.5 kg
  • sojascheuten 1.5 kg
  • vloeibare honing 200 ml
  • peper
  • zout
  1. Bereidingswijze

    • Vermeng de kippenreepjes met het Chinees vijfkruidenpoeder en het Maïszetmeel.
    • Verhit de Phase en bak de kippenreepjes bruin, koel deze af.
    • Vermeng koud de Tomatino, Ketjap Manis, Sambal Oelek, Knoflook, Gember, Asian Pesto en honing.
    • Vermeng met de groenten, de kip en de rijst.