Chorba
Tunesië

Ingrediënten
Chorba
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze




Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
olijfolie 100.0 ml
-
uien, in blokjes 2.5 kg
-
bleekselder in blokjes 1.0 kg
-
komijnpoeder 40.0 g
-
korianderpoeder 40.0 g
-
suiker 35.0 g
-
water 12.0 l
-
bladpeterselie, grof gesneden 1.0 bs
-
citroenen
-
couscous 350.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie en bak er de ui en de bleekselder in aan gedurende ongeveer 5 min.
- Voeg het komijn- en korianderpoeder en de Knoflook toe en laat nog 1 min. meebakken.
- Doe de Tomatino, Sambal, suiker, water en Lamsfond bij in de bereiding en laat 30 min. sudderen.
- Strooi de couscous over de soep en laat pruttelen tot de couscous gaar is.
- Werk af met de bladpeterselie en serveer met een halve citroen.
- De citroen kan de klant zelf dan in de soep uitpersen.