Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bodem

  • boter 400.0 g
  • speculaas 800.0 g

Cheesecake

  • platte kaas 2.0 kg
  • Limeon 10.0 st
  • bloemsuiker 250.0 g
  • room 1.25 l

Gelei van aardbeien

  • aardbeienconfituur

Een no bake-cheesecake met een krokante bodem van speculaas, een vleugje limoen en een laag aardbeienconfituur. Romig en fris tegelijk, en vooral: onweerstaanbaar. Een cheesecake die nooit kan mislukken.

...

Bereiding

  1. Bodem

    • Smelt de boter op een zacht vuur zonder ze te laten bruisen of kleuren.
    • Doe de speculaas in een blender / blixer en maal tot fijne kruimels.
    • Giet de gesmolten boter erbij en mix een tweede keer.
    • Verdeel deze massa over de bodem van de gastrobak, strijk glad uit en plaats in de koeling tot de bodem hard is.
  2. Cheesecake

    • Vermeng de platte kaas met het limoensap, limoenrasp en de bloemsuiker.
    • Klop de room met de Textuur op tot een vaste massa, vermeng met het platte kaas mengsel tot een homogene massa.
    • Verdeel dit over de speculaasbodem en strijk het oppervlak glad.
    • Plaats afgedekt in de koeling en laat voor 3uur opstijven.
  3. Gelei van aardbeien

    • Smelt de aardbeienconfituur en mix deze fijn, verdeel deze over de opgesteven platte kaas taart en plaats nog even terug in de koeling.
    • Snijd de taart met een warm mes in gelijke delen en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu