Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • kippenvleugels 10 kg
  • witte kool fijn gesneden 1 kg
  • griessuiker 200 g
  • sushi-azijn 300 g
  • Platte Peterselie fijngesneden
  • groene piment, fijngesneden
  • limoen, in partjes
  1. Bereiding

    Meng de Vinaigrette Sjalot Rode Ui, de Sambal Oelek, de Knoflookpuree, de 3 Peperspurees, de Gemberpuree en de Geconcentreerde Kippenbouillon tot een homogene massa.

    Meng de kippenvleugels met de bekomen saus.

    Gaar deze vacuüm op 80°C gedurende 45 min. ( kan ook in een afgedekte gastronormplaat in de oven gegaard worden).

    Koel deze hierna snel terug af.

    Breng voor de witte kool de griessuiker en de sushi-azijn aan de kook.

    Voeg de witte kool toe en laat afkoelen in de jus.

    Grill de kippenvleugels.

    Werk af met de Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met Tabasco®.

    Bestrooi met wat platte peterselie en wat groene piment.

    Garneer met de limoen partjes.

    Serveer er de gemarineerde witte kool bij.