Gazpacho
Deze gazpacho door Yves Mattagne, heerlijk & fris op een warme zomerdag.

Ingrediënten
Gazpacho
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gazpacho


Garnering

Dressering

Ingrediënt naam
Gazpacho
-
Komkommer, geschild, grof gesneden 500.0 g
-
witte ui, grof gehakt 200.0 g
-
rode paprika in blokjes 150.0 g
-
paprikapoeder 5.0 g
-
olijfolie 312.5 ml
-
rode wijnazijn 7.5 cl
-
Brood, toast, zonder korst 1.25 sn
-
korianderzaadjes 10.0 st
-
rode chilipeper 5.0 g
-
komijn 2.5 g
-
olijfolie 25.0 cl
-
xeres azijn 2.5 el
-
peper en zout
Garnering
-
Komkommer in fijne brunoise 37.5 g
-
tomaat in blokjes 37.5 g
-
witte ui 37.5 g
-
olijfolie 2.5 el
Dressering
-
Basilicum Cress
Bereiding
-
Gazpacho
- Doe alle ingrediënten in een kom, meng goed en laat 24 uur in de koelkast staan.
- Doe de gemarineerde groenten in een blender en mix goed.
- Zeef het geheel door een fijne zeef.
- Meng alles samen en voeg de olijfolie en Xeresazijn toe.
- Breng het op smaak met zout en peper.
- Plaats de gazpacho in de koelkast.
-
Garnering
- Breng al de ingrediënten samen in een kom en meng alles door elkaar.
- Bewaar op een koele plaats.
-
Dressering
- Giet de consommé in kleine, goed gekoelde kommetjes.
- Voeg de garnering en enkele Knorr Croutons Natuur toe en werk af met een scheutje basilicum bovenop.
- Je kan deze amuse van gazpacho opwaarderen door onder de consommé 2 tot 3 eigelen en 25 cl room te mixen.