Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • varkenscarré 10 kg
  • uien, voor de mirepoix 325 g
  • selder, voor de mirepoix 150 g
  • wortelen, voor de mirepoix 200 g
  • water 5 l
  • laurierblaadjes 5 st
  1. Bereidingswijze

    • Verhit de PHASE en kleur er de varkenscarré in aan.
    • Plaats deze in gastrobak.
    • Bak in dezelfde pan de wortelen, uien aan, tot deze licht gekleurd zijn.
    • Blus met het water en voeg laurier, Knoflook, Pepermix en de helft van de Tijm toe.
    • Breng aan de kook en voeg al roerend de Espagnolesaus toe, laat 5 min. zachtjes koken.
    • Voeg deze saus bij de varkenscarré en plaats een deksel op de gastrobak.
    • Plaats in een tot 120°C voorverwarmde oven en laat garen tot een kerntemperatuur van 63°C.
    • Haal de varkenscarré uit de gastrobak en houd warm.
    • Passeer de verkregen saus door een puntzeef.
    • Kook de saus op en bind eventueel bij met Roux, werk af met de rest van de Tijm.
    • Serveer met gestoofde erwten en gekookte aardappelen.