Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de PHASE en kleur er de varkenscarré in aan.
    • Plaats deze in gastrobak.
    • Bak in dezelfde pan de wortelen, uien aan, tot deze licht gekleurd zijn.
    • Blus met het water en voeg laurier, Knoflook, Pepermix en de helft van de Tijm toe.
    • Breng aan de kook en voeg al roerend de Espagnolesaus toe, laat 5 min. zachtjes koken.
    • Voeg deze saus bij de varkenscarré en plaats een deksel op de gastrobak.
    • Plaats in een tot 120°C voorverwarmde oven en laat garen tot een kerntemperatuur van 63°C.
    • Haal de varkenscarré uit de gastrobak en houd warm.
    • Passeer de verkregen saus door een puntzeef.
    • Kook de saus op en bind eventueel bij met Roux, werk af met de rest van de Tijm.
    • Serveer met gestoofde erwten en gekookte aardappelen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu