Gegrilde steak met pepersaus
Dit klassiek Belgisch gerecht is eenvoudig en lekker. Je kan de pepersaus bereiden in dezelfde braadpan als waarin je je vlees hebt gebakken voor de extra smaak.

Ingrediënten
Gegrilde steak met pepersaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Sausbereiding


Ingrediënt naam
Sausbereiding
-
vetstof 10.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Solo Professional Culinair 250.0 ml
Bereiding
-
Sausbereiding
Verhit de Phase op naar 120°C. Voeg daarbij de peperpuree toe. Blussen met Cognac. Voeg daarbijde Demi-glace toe en breng aan de kook.
Voeg uiteindelijk de Solo Professional toe en laat inkoken tot de gewenste dikte.
TIP: Voor een bereiding à la minute kun je de 1l Knorr Peper saus gebruiken en 50ml cognac toevoegen.