Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Step 1


...

Bereiding

  1. Step 1

    • Gril de stukken zalmfilet in een ruit en gaar verder in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 62°C. Daarna zouten.
    • Schil de asperges en blancheer in kokend water gedurende 4 min.
    • Stoof de asperges 2 min. in de Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek aan 70°C.
    • Stoof de voorgegaarde krielaardappelen 4 min. in de Phase met de Knorr Primerba Tuinkruiden aan 70°C.
    • Breng het water aan de kook en voeg de Hollandaisesaus toe. Laat 5 min. doorkoken, voor het doorgeven nog monteren met de blokjes boter.
    • Dresseer de asperges in het midden van het bord.
    • Leg de gegrilde zalm midden op de asperges.
    • Dresseer daaromheen de krielaardappelen.
    • Nappeer met de saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu