Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Voor de tomatensaus

Voor de pesto

Penne

Varkenslapje

  • vetstof 150.0 g
  • varkenslapjes, gepaneerd 1.8 kg

Neem je gasten mee naar Sicilië met dezecotoletta di lonza alla sicilianamet een heerlijke tomatensalsa en groentepesto.   

...

Bereiding

  1. Voor de tomatensaus

    • Verhit de olijfolie en stoof er de sjalotten in aan, zonder die te kleuren.
    • Voeg de Knorr Professional Knoflook Puree, Knorr Primerba Basilicum, Knorr Collezione Italiana Tomatino en het water toe en breng aan de kook.
    • Laat sudderen tot de sjalotten gaar zijn.
  2. Voor de pesto

    • Stoom de broccoliroosjes gaar en koel die af.
    • Blender de gegaarde broccoliroosjes met Knorr Primerba Basilicum, Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, Parmezaanse kaas, hazelnoten, olijfolie, sesamolie en gemarineerde tomaten tot een pesto.
  3. Penne

    • Kook de Knorr Collezione Italiana Deegwaren Penne (kookstabiel) beetgaar en vermeng met de pesto.
  4. Varkenslapje

    • Verhit de vetstof en bak er de varkenslapjes in gaar.  
    TIPS: 
    • Ook kalfslapjesalla milanesepassen heel goed bij dit gerecht: een kalfslapje in een krokante korst van paneermeel – nog zo’n Italiaanse klassieker.
    • Veggie versie: Vervang de varkenslapjes door 600gThe Vegetarian Butcher NoChicken Chunksen geniet van een heerlijke vegetarische pasta. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu