Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Groenten

  • gele biet 150 g
  • paarse oerpeentjes 200 g
  • schorseneren 150 g
  • maisolie 15 ml
  • rode uien 100 g
  • anijschampignons 150 g
  • sjalot, gepeld 111 g
  • chinese kool 150 g
  1. Groenten

    • Maak alle groenten schoon en snijd ze in mooi gelijke vormen. Blancheer eerst de hardere groenten zoals de gele biet, wortels en schorseneren.
    • Verhit de plantaardige olie in een braadpan en bak de uien.
    • Voeg de geblancheerde groenten samen met de anijspaddenstoelen toe.
    • Voeg een beetje water toe bij het vocht en vervolgens de Primerba Gember en Knoflook.
    • Voeg op het laatste ogenblik de Chinese kool toe, roerbak en vermeng het geheel.
    • Breng op smaak met KNORR Professional Geconcentreerde Groenten Bouillon.
  2. Opmaak

    • Serveer de groenten en garneer eventueel met wat mosterd cress.