Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Ossenstaart

Garnituur

Opmaak

  • klaverzuring 50 g
  • sinaasappel 257 g

Bereiding

  1. Ossenstaart

     

    Bak de ossenstaart en daarna de garnituren licht op. 1l rode wijn langzaam laten indikken met enkele suikerklontjes, een likeurwijn of een portwijn. Hou een beetje wijn achter om de lichtgebakken garnituren te blussen.

    Laat de rundsfond inkoken en voeg dit aan de rode wijn toe, zet er een deksel op en plaats met de kruidengarnituur gedurende 4 uur in de oven op 160°.

  2. Garnituur

     

    Verwijder aan het einde van de baktijd de zachte gekonfijte staart en zeef de bewaarde jus.

    Vul raviolipasta met een farce van de gestoofde ossenstaart, de fijngehakte verse kruiden, de ingemaakte sjalotten en de garnituur.

     

  3. Opmaak

    Kook de raviolipasta 3 min. en leg er de garnituur, de sinaasappelschillen en de klaverzuring op.