Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • water 2.5 l
  • brunoise van wortelen 100.0 g
  • brunoise van knolselder 100.0 g
  • erwten 100.0 g
  • cognac 30.0 g
  • bresaolavlees 250.0 g
  • terrine van eendenlever 60.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng het water aan de kook en voeg al roerendhet vleesbouillonpoeder toe.
    • Voeg de brunoise van wortel en selder, en de erwtjes toe en laat even garen in de bouillon.
    • Werk de bouillon af met cognac.
    • Verdeel de schijfjes bresaola en de eendenleverblokjes in de soepborden en schenk daarover de warme soep.
    • Werk indien gewenst af met wat plukjes kervel.  
    TIP : Mag het nog feestelijker? Werk de bouillon dan af met schilfers truffel.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu