Hotdog met avocado en tomatensalsa | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Hotdog

  • braadworst 10 st
  • arachideolie
  • zwarte peper
  • Hellmann's Vinaigrette Jalapeno Ginger 1 dl
  • tomaten in blokjes 5 st
  • honingtomaatjes 10 st
  • rode ui, in partjes 1 st
  • avocado, diepvries 3 st
  • koriander 10 g
  • rode chilipeper 1 st
  • lente-ui 3 st

Afwerking

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de worsten en smeer ze in met olie, kruid ze met zwarte peper en grill ze op de barbecue. Snijd de avocado's in stukjes. Maak ze aan met wat vinaigrette. Halveer de tomaten en verwijder het zaad. Snijd de tomaten, de honingtomaatjes en de rode ui in stukjes en de lengte ui en de rode chili peper in ringetjes. Meng de koriander met de gesneden ui, tomaat, chili peper en de rest van de vinaigrette tot een salsa.
  2. Afwerking

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en beleg ze met de avocado en de gegrilde hotdog. Schep de tomatensalsa erop en serveer met de yoghurt dressing.