Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gebraad :

Gegrilde groenten :

Saus


...

Bereiding

  1. Gebraad :

    • Wrijf het gebraad zorgvuldig in met de Knorr Primerba Tuinkruiden.
    • Bak vervolgens het gebraad in de oven op 185°C met een kerntemperatuur van 58°C.
  2. Gegrilde groenten :

    • Snijd de groenten en krielaardappelen gelijkmatig en vermeng ze met de olijfolie en de Knorr Primerba Tijm.
    • Verdeel de groentjes over bakplaten en bak gedurende 25 minuten af op een temperatuur van 190°C
  3. Saus

  4. Serveertip :

    • Vul het gebraad met basilicum en zongedroogde tomaten voor een extra smaakdimensie.
      Maak twee aparte inkervingen in het varkensgebraad. Vul één zijde met basilicum (500 g) en de andere zijde met de zongedroogde tomaten (1kg).
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu