Knolselderroomsoep met walnoten en blauwe kaas
Sommige smaakcombinaties werken altijd, zoals blauwe kaas met noten. We combineren de 2 in een romige maaltijdsoep met de zoete smaak van knolselder.

Ingrediënten
Knolselderroomsoep met walnoten en blauwe kaas
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 2.0 l
-
knolselder, in blokjes 1.0 kg
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
room 500.0 ml
-
cambozola 150.0 g
-
Walnotenolie 100.0 ml
-
walnoten grof gehakt 60.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Breng het water aan de kook, voeg de Knorr Professional Groentebouillon Poeder, knolselder en uien toe.
- Laat koken tot de groenten gaar zijn en mix fijn.
- Voeg de kookroom toe en breng weer aan de kook, mix er de cambozola en walnotenolie onder.
- Bind met de Knorr Blanke Roux.
- Voeg net voor het serveren de walnoten toe.
TIP: Rooster de blokjes knolselder in de oven voor een nog intensere smaak.