Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Kipreepjes

  • kipfilet 500 g

Salade

  • veldsalade 200 g
  • rode sla, gekuist 1 st
  • asperges, wit 2 bs
  • Asperge, groene wilde 1 bs

Afwerking

  • bieslook 1 bs
  • Hazelnootboter 50 g
  1. Kipreepjes

    Snijd de kipfilet in dunne, lange reepjes en bak deze korstig gaar in hazelnoot boter. Tijdens het bakken tweekoffielepels Primerbabasilicum toevoegen, kruid met peper en zout.
  2. Salade

    Meng de gewassen salades en schik deze centraal op het bord. Schil de witte en groene wilde asperges en kook deze beetgaar, snijd ze in kleine stukjes en schik deze rond de salade.
  3. Afwerking

    Strooi de kip boven op de salade en werk het geheel af met de yoghurtdressing op smaak gebracht met de primerbabasilicum. Versier met bieslook.