Wortelsoep met pompoen, geroosterde kippenreepjes met gember en kokosrasp | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Soep

Afwerking

Bereiding

  1. Soep

    Snijd de kippenfilet in fijne plakjes en wrijf ze in met Bouquet All’Italiana. Rooster ze daarna op grill met olie en kruid met peper en zout tot je een mooi roostermotief hebt. Zorg er wel voor dat de kipfilet sappig blijft. Koel snel af en bewaar in koeling tot de afwerking. Versnijd na koeling in fijne reepjes. Smelt boter en stoof de ui samen met de wortelen en de pompoen aan. Bevochtig met kokosmelk en water en voeg de kippenbouillon toe. Laat het geheel koken, mix, passeer en bind met roux. Breng daarna op smaak met gember, komijn, zout en cayennepeper. Kook de soep even terug op, samen met de gekoelde kippengarnituur.
  2. Afwerking

    Werk de soep af met Solo Culinair, kokosrasp en fijne julienne van munt.