Warme salade van vis in papillot

Ingrediënten
Warme salade van vis in papillot
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
droge witte wijn 200.0 ml
-
vis naar eigen keuze 1.0 kg
-
schaaldieren naar eigen keuze 500.0 g
-
peper en zout
-
diepvries juliennegroenten, gegaard 1.0 kg
Bereiding
-
Bereiding
- Meng de Witte Wijnsaus, witte wijn en Primerba Tuinkruiden.
- Maak 4 papillotten van aluminiumfolie en verdeel hierover de juliennegroentjes, vis, schaaldieren en saus. Kruid met peper en zout.
- Sluit de papillotten en laat ze gaar worden op de barbecue of in een oven.
TIP: Van de Primerba Tuinkruiden kun je meer of minder gebruiken. Dat hangt af van je smaak!