Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Voor de zalm

  • zalmstaarten 500 g
  • Venkel fijn gesneden 120 g
  • avocado

Voor het kruidenslaatje

  • bloemkoolroosjes
  • dragon
  • kervel
  • bieslook
  • waterkers
  • dille
  • rode ui, fijngesneden
  • Hellmann's Vinaigrette Citrus
  1. Voor de zalm

    • Leg de zalmfilet in een ovenschaal.
    • Meng de Tomatino, de Specerijenpuree Knoflook, de Specerijenpuree Paprika, de Specerijenpuree Gember, de Sambal en het Maïszetmeel tot een homogene massa.
    • Verdeel het bekomen mengsel over de zalmfilet en leg daarop de fijngesneden venkel.
    • Plaats in een op 210°C voorverwarmde oven en laat gedurende 10 minuten bakken.
    • Werk af met wat avocadoblokjes en het kruidenslaatje.
  2. Voor het kruidenslaatje

    • Meng alle ingrediënten en werk af met Hellmann’s Vinaigrette Citrus