Macho Nachos
Met The Vegetarian Butcher™ NoMince. Verras je gasten met recepten waarvan ze niet zouden verwachten dat ze plant-based zijn, zoals deze vegetarische variant van een Nachoschotel.

Ingrediënten
Bereidingswijze
-
uien, in blokjes 200 g
-
cayennepeper 3 g
-
komijnpoeder 5 g
-
korianderpoeder 5 g
-
zout 3 g
-
Zwarte peper, gemalen 3 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase Plus en bak er de ui blokjes en de The Vegetarian Butcher ™ NOMince in aan.
- Voeg er de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de cayennepeper, het komijnpoeder, het korianderpoeder, het zout en de gemalen zwarte peper aan toe en laat het geheel eventjes meestoven.
- Voeg de Knorr Collezione Italiana Napoletana toe en laat het geheel een 10 tal min. zachtjes koken.
Serveertip: Serveer met nachochips, mosterdsla, Hellmann’s Sandwich Delight Natuur, julienne van paprika, fijn gesneden rode ui, geraspte oude Brugge kaas en koriander.