Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Soep

  • ongezouten boter 25 g
  • saffloerolie 10 ml
  • Ui, gesnipperd 50 g
  • knoflook, fijngehakt 12 g
  • gemalen komijn 5 g
  • groene paprika 100 g
  • rode paprika's 100 g
  • groene Spaanse peper 5 g
  • rode Spaanse peper 5 g
  • tomaat 50 g
  • Maïs 350 g
  • water 2 l
  • kokosmelk 25 ml
  • verse koriander 25 g
  1. Soep

    Verhit de boter en de olie in een grote soeppan tot 160°C. Voeg uien, knoflook en komijn toe en stoof het geheel 5 min. Voeg de blokjes groene en rode paprika toe met de gehakte groene en rode Spaanse peper en stoof nog eens 2 min. Voeg de tomaat en het water toe en breng aan de kook.Laat 15 min. koken en voeg de Amerikaanse Maïs Crèmesoep toe. Laat opnieuw 10 min. koken. Roer vlak voor het serveren de koriander en de kokosmelk door de soep.