Mediterraanse groentekoek

Ingrediënten
Mediterraanse groentekoek
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
aubergines, in blokjes 250.0 g
-
rode ui gesneden 50.0 g
-
brunoise van courgettes 350.0 g
-
gemengde paprikablokjes 250.0 g
-
water 600.0 ml
-
Solo Professional Culinair 300.0 ml
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 180.0 g
-
Hellmann’s Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met TABASCO® 50.0 g
-
rucola, schoongemaakt 100.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Verwarm de oven op 170°C
Meng de groenten met de Knorr professional specerijenpuree knoflook, de Knorr primerba bouquet de provence en de Knorr professional specerijenpuree paprika.
Plaats deze in een ingevette ovenschaal.
Meng het water met de solo culinair en de Knorr bereiding voor terrine, soufflés, gratin tot een homogene massa.
Verdeel de verkregen massa over de groenten
Bak het geheel af gedurende 25 à 30 minuten.
Koel snel terug.
Snij de het geheel in de gewenste vorm.
Verdeel de Hellmanns sandwichsaus spicy red bell pepper hierover.
Werk af met de rucolasalade opgewerkt met de Hellmanns balsamic vinaigrette