Nage van krokante primeurgroenten en groene kruiden
In deze nage "zwemmen" de primeurgroentjes in het rond en maken er een uitstekend gerecht van.

Ingrediënten
Nage van krokante primeurgroenten en groene kruiden
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Nage van krokante primeurgroenten

Ingrediënt naam
Nage van krokante primeurgroenten
-
jonge worteltjes 100.0 g
-
courgette 100.0 g
-
Bloemkool 70.0 g
-
broccoli 100.0 g
-
asperges, wit 100.0 g
-
groene asperges, vers 100.0 g
-
erwtjes 50.0 g
-
groene selder 10.0 g
-
bladspinazie,verse, jonge 100.0 g
-
kerstomaat 10.0 st
-
kookvocht 1000.0 ml
-
Hoeveboter 100.0 g
-
Zwarte peper, gemalen
-
keukenzout
Bereiding
-
Nage van krokante primeurgroenten
Kook de groenten in water en zout en bewaar het kookvocht.
Breng het kookvocht tot aan het kookpunt en breng deze op smaak met de geconcentreerde groentebouillon.
Voeg de blokjes hoeveboter toe en monteer de saus.
Breng het geheel op smaak met wat peper en zout.