Nage van krokante primeurgroenten en groene kruiden | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Nage van krokante primeurgroenten

  • jonge worteltjes 100 g
  • courgettes 100 g
  • Bloemkool 70 g
  • broccoli 100 g
  • asperges, wit 100 g
  • groene asperges, vers 100 g
  • erwtjes 50 g
  • groene selder 10 g
  • bladspinazie,verse, jonge 100 g
  • kerstomaat 10 st
  • kookvocht 1000 ml
  • Hoeveboter 100 g
  • Zwarte peper, gemalen
  • keukenzout

Bereiding

  1. Nage van krokante primeurgroenten

    Kook de groenten in water en zout en bewaar het kookvocht. Breng het kookvocht tot aan het kookpunt en breng deze op smaak met de geconcentreerde groentebouillon. Voeg de blokjes hoeveboter toe en monteer de saus. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout.