Noordzeekrab, sesam, rode biet, avocado, gepofte granen

Ingrediënten
Noordzeekrab, sesam, rode biet, avocado, gepofte granen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Court bouillon




Crème van rode bieten
Crème van avocado
Zoetzuur gemarineerde pompoen en rammenas
Crumble van gepofte granen
Ingrediënt naam
Court bouillon
-
selder 3.0 st
-
ui, in ringen 1.0 st
-
wortel 1.0 st
-
laurier
-
tijm
-
noordzeekrab 3.0 st
-
cayennepeper
-
zestes van limoen
Crème van rode bieten
-
sap van roze pompelmoes 160.0 g
-
sushi-azijn 20.0 g
-
jus van rode bieten 110.0 g
-
agar agar
-
sojasaus 5.0 g
Crème van avocado
-
avocado 2.35 st
-
sesamolie
-
zout
-
peper
Zoetzuur gemarineerde pompoen en rammenas
-
dragon
-
peterseliestengels
-
korianderbolletjes
-
water 10.0 l
-
witte wijnazijn 3.0 el
-
suiker S2 1.0 kg
-
verse butternut 1.0 st
-
rammenas 1.0 st
Crumble van gepofte granen
-
zeebes
-
boekweit
-
bulgur nevo gekookt
-
quinoa
Bereiding
-
Court bouillon
Zet water op met een bouquet marmite van selder, ui, wortel, tijm en laurier, de visfumet, visbouillon en knoflookpuree en laat 15 minuten koken.Voeg de Noordzeekrab toe en breng de pan terug aan de kook. Gaar de krabben 1 minuut per 100 gram. Neem de pan van het vuur. Laat afkoelen. Haal het krabvlees uit en vermeng het met mayonaise. Breng op smaak met cayennepeper en limoenzeste. -
Crème van rode bieten
Meng het pompelmoessap met de bietenjus, sushiazijn, sojasaus en agar. Breng aan de kook. Giet uit op een bakplaat. Laat 12 uur afkoelen en opstijven in de koelkast. Blender tot een gladde massa. -
Crème van avocado
Blender de avocado’s en de sesamolie samen tot een gladde consistentie. Kruid af met peper, zout en limoensap. -
Zoetzuur gemarineerde pompoen en rammenas
Snij de pompoen en de rammenas in de gewenste vorm.Kook het water op met de suiker, de azijn en de kruiden. Giet het zoetzuur op de groente en laat 24 uur marineren. -
Crumble van gepofte granen
Spoel de granen voor de crumble en droog vervolgens een nacht tussen twee doeken. Pof ze op 180 °C. Kruid met peper en zout. Week de zeebes een minuut in lauw water